fbpx

Hidratáló Hialuron kényeztetés

A Hidratáló Hyaluron kényeztetés kezelésünk egy rendkívül hatékony és eredményes bőrfiatalító eljárás, amely segít a bőrödnek visszanyerni a fiatalos, hidratált és egészséges ragyogását. Ha olyan bőrproblémával küzdesz, mint a vízhiány, a korpa vagy a szeborréa, akkor a Hidratáló Hyaluron kényeztetés tökéletes választás lehet számodra.

Időpontfoglalás

Kényelmesen, online kevesebb, mint 20 másodperc alatt

Hogyan segít a Hidratáló Hialuron kényeztetés?

  • Jól hidratált arcbőr

  • Valódi Anty Aging élmény

  • Intenzív feszesítő hatás

  • Egészséges ragyogás

A Hidratáló Hialuron Kényeztetés egy hatékony kezelés, amelynek célja a bőr hidratáltságának és feszességének visszaállítása. A kezelés során az orvosi tisztaságú hyaluronsavat egy speciális lágy lézerrel juttatjuk be a bőr mélyebb rétegeibe, így biztosítva, hogy a hatóanyag hatékonyan fejthesse ki hatását.

A kezelés első lépése a bőr letisztítása, amelyet egy csipkebogyós tonikkal végzünk. Ezután következik a C-vitaminos peeling, amely segít eltávolítani az elhalt hámsejteket és fokozza a hyaluron beszívódását.

A hyaluronsavat lézeres bemasszírozással juttatjuk be a bőrbe, majd felvisszük a hyaluron zselémaszkot, amely biztosítja a hatóanyag felszívódását és hidratáló hatását. A kezelést egy hyaluron masszázzsal zárjuk, amely elősegíti a bőr fiatalos ragyogását.

A Hidratáló Hialuron Kényeztetés különösen ajánlott vízhiányos, korpás, és szeborreás bőrre, és akár 60 perc alatt teljesen megújítja a bőrödet. Használd rendszeresen, és élvezd a bársonyosan puha és ragyogóan szép arcbőrt!

Kinek ajánljuk a Hidratáló Hialuron kényeztetést?

A Hidratáló Hialuron Kényeztetés különösen ajánlott olyan személyeknek, akiknek a bőre száraz, vízhiányos, korpás, vagy szeborreás. A hyaluronsav hatékony hidratáló hatással rendelkezik, így ezeknek a bőrtípusoknak a hidratáltságát és feszességét hatékonyan lehet helyreállítani vele.

Emellett a kezelés nagyon jól jöhet azoknak, akiknek a bőre érett és láthatóan kezd megereszkedni, mivel a hyaluronsav elősegíti a bőr rugalmasságának és feszességének megőrzését. Azok számára is ajánlott, akiknek a bőre fáradtnak és száraznak tűnik, mivel a kezelés eredményeként a bőr bársonyosan puha és ragyogóan szép lesz.

  • A kezelés időtartama:

    60 perc

  • A kezelés ára

    16.900 Ft