fbpx

3D Őssejtes Luxus Arcfiatalítás

Természetes, de hatékony megoldás

A „3D” kifejezés az arckezelés hatékonyságára utal, és arra, hogy a kezelés során az Őssejtes Arcfiatalítás minden dimenziójában hatékony. A kezelés nem csak az arcbőr felszínére korlátozódik, hanem hatással van az arcbőr mélyebb rétegeire is, így az egész arc három dimenziójában fiatalabb, egészségesebb és ragyogóbb hatást mutat. Tehát a 3D Őssejtes Arcfiatalítás kezelés olyan hatékony arcfiatalító eljárás, amely a bőr minden dimenziójában hatékonyan fiatalítja és regenerálja az arcot.

Időpontfoglalás

Kényelmesen, online kevesebb, mint 20 másodperc alatt

Hogyan segít a 3D Őssejtes Luxus Arcfiatalítás?

 • az egész arc három dimenziójában fiatalabb, egészségesebb és ragyogóbb hatást mutat

 • Regenerálja az arcbőrt

 • Hidratálja és táplálja az arcbőrt

 • Csökkenti a ráncokat, pigmentfoltokat és hegeket

Az őssejtes technológia és luxus arcfiatalító kezelés a bőr minden dimenziójában hatékonyan fiatalítja és regenerálja az arcot, és a természetes összetevőinek köszönhetően hatékony megoldást nyújt a különböző bőrproblémákra is.

A kezelés során először a bőrt letisztítják egy csipkebogyós tonikkal, majd az őssejt peelinggel mélyen megtisztítják a pórusokat és eltávolítják az elhalt hámsejteket. Ezután következik az őssejtes pakolás, ezután hozzáadjuk a hyaluronsavat, majd lézerrel bemasszírozzuk az anyagot a bőrbe. A kezelést argán vagy ligetszépe olajjal fejezzük be, amely a bőr mélyebb rétegeibe hatolva tovább fokozza az őssejtes hatást.

A kezelési idő 60 perc, és a hatás fiatalos, egyenletes, élettel teli, üde arcbőr, amely az őssejtes technológiának köszönhetően hosszú távon is megőrizhető. A kezelés alkalmazható vízhiányos, korpás, szeborreás bőrre is, így mindenki számára hatékony megoldást nyújthat a fiatalosabb és egészségesebb arcbőr eléréséhez.

A kezelés során használt termékcsalád növényi őssejteket tartalmaz, így természetes és hatékony megoldást nyújt a különböző bőrproblémákra. Ha a természetes, de hatékony megoldások híve vagy, akkor a 3D Őssejtes Luxus Arcfiatalítást érdemes kipróbálnod a fiatalosabb és egészségesebb arcbőrért.

Kinek ajánljuk a 3D Őssejtes Luxus Arcfiatalítást?

A 3D Őssejtes Luxus Arcfiatalítás ajánlott minden olyan személy számára, aki szeretné javítani az arcbőrének állapotát. Fiatalosabb, egészségesebb és ragyogóbb hatást szeretne elérni. A kezelés ajánlott száraz, vízhiányos, korpás vagy szeborreás bőrüeknek.

 • A kezelés időtartama:

  60 perc

 • A kezelés ára

  1 alkalom: 17.900 Ft
  4 alkalmas bérlet 20% kedvezménnyel: 57.280 Ft
  7 alkalmas bérlet 30% kedvezménnyel: 87.710 Ft