Peptides ránctalanító kezelés

A kezelés legfontosabb összetevője a peptidek, amelyek segítenek helyreállítani a bőr és a sejtek közötti kommunikációt. Emellett a peptid-terápia stimulálja a bőrsejtek regenerációját és hidratáltságát, valamint javítja a bőr textúráját, amely az öregedési folyamatok során csökkenhet. Aki ezt a kezelést választja, az olyan eredményekre számíthat, mint a ránctalanítás, az arc és a bőr feszességének növelése, a bőr hidratálása és rugalmasságának javítása, valamint a bőr textúrájának és általános megjelenésének javítása.

Időpontfoglalás

Kényelmesen, online kevesebb, mint 20 másodperc alatt

Hogyan segít a Peptides ránctalanító kezelés?

 • intenzíven ránctalanít

 • Helyreállítja a bőr és a sejtek közötti kommunikációt

 • Segít a szabadgyökök elleni védekezésben

 • Hosszantartó ragyogó arcbőrt biztosít

Az évek múlásával az arcbőr is egyre több jelet mutat az öregedési folyamatokról: a ráncok, a feszességvesztés, a pigmentfoltok mind-mind olyan problémákat jelentenek, amelyeket szeretnénk minél előbb orvosolni. Azonban nem mindegy, hogy milyen módszert választunk a bőrünk fiatalabb és egészségesebb megjelenésének visszaállítására. A Peptides ránctalanító kezelés egy hatékony és biztonságos módszer, amely a bőr sejtjei közötti kommunikáció helyreállításával, valamint a bőr regenerációjának és hidratáltságának fokozásával segít az öregedési jelek elleni harcban.

A Peptides ránctalanító kezelés egy olyan kozmetikai eljárás, amelynek fő összetevői a peptidek. A peptidek olyan rövid fehérjeláncok, amelyek a bőrsejtek közötti kommunikáció helyreállításával segítenek a sejtek regenerációjában, azaz a bőr megújulásában és feszességének javításában. A kezelés során a peptideket hatékonyan juttatjuk be a bőrbe speciális szérumok és krémek segítségével, amelyek az érett bőrre jellemző problémákat célozzák meg.

A Peptides ránctalanító kezelés során a bőr szakszerű ápolásban részesül. A kezelés során az arcbőrt először mélytisztítjuk, majd a bőr állapotának és típusának megfelelően speciális szérumokat és krémeket alkalmazunk. A kezelés fontos része a peeling, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, és előkészíti a bőrt a hatékonyabb hatóanyag-bevitelre. Ezután következik a peptid-terápia, amelynek során a peptideket hatékonyan bejuttatjuk a bőrbe. A kezelés utolsó lépése az arcmasszázs és az arcpakolás, amelyek segítenek fokozni a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, valamint javítják az arc kontúrját.

Az eredmények a kezelést követően azonnal láthatók és érezhetők. Az arc ráncai kisimulnak, a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz, a pigmentfoltok halványodnak és a végkifejlet egy üde, ragyogó, fiatalos arcbőr, amely tele van élettel és vitalitással.

Ha szeretnél olyan kezelést, amely megőrzi a bőröd fiatalságát és csökkenti az öregedés jeleit, akkor a Peptides ránctalanító kezelés tökéletes választás számodra. Bízz az öregedés elleni harcban, és engedd meg, hogy bőröd fiatalosabbá váljon a peptid-terápia segítségével.

Kinek ajánljuk a Peptides ránctalanító kezelést?

A Peptides ránctalanító kezelés olyanok számára ajánlott, akik szeretnének csökkenteni a ráncokat és feszesebb, rugalmasabb bőrt szeretnének.

 • A kezelés időtartama:

  80 perc

 • A kezelés ára

  1 alkalom: 22.000 Ft
  4 alkalmas bérlet 20% kedvezménnyel: 70.000 Ft