fbpx

Gyógyító Rosacea Kezelés

Aggódsz, hogy a problémás bőrt nem lehet megfelelően kezelni?

A Gyógyító Rosacea Kezelésünk célja, hogy csökkentsük az arcbőrön megjelenő vörösséget, égő érzést, illetve a pattanásokat és a hozzájuk társuló bőrhibákat. A kezelésünk kifejezetten a középkorú (30 és 50 közötti) nők számára ajánlott, akik rosacea problémákkal küzdenek. Speciális Rosacea elleni szérummal kezeljük a bőrt. A 80 perces kezelés során bőröd visszanyeri rugalmasságát és feszességét, így élvezheted az énidőt, miközben bőröd gyógyul és megújul.

Időpontfoglalás

Kényelmesen, online kevesebb, mint 20 másodperc alatt

Hogyan segít a Gyógyító Rosacea kezelés?

 • Rosacea tünetei enyhülnek

 • Egészségesebb hidratáltabb bőr

 • Táplált és regenerált ragyogó bőr

Gyógyító kezelésünk a Rosacea tüneteit enyhíti, például a bőrpírt és az égő érzést. Emellett javítja a bőr textúráját, hidratáltságát és rugalmasságát, így az egész bőr általános állapotát is javítja. A kezelés során használt termékek és összetevők hatékonyan táplálják és regenerálják a bőrt, így segítve annak gyógyulását és megújulását. A kezelés kellemes élményt nyújt, így nemcsak az eredmények, hanem az élmény is hozzájárul a jólét és a jó közérzet növeléséhez.

A kezelésünk folyamata a következő lépéseket tartalmazza:

Letisztítás: A kezelés előtt csipkebogyós tonikkal tisztítjuk meg a bőröd, hogy eltávolítsuk a szennyeződéseket és előkészítsük a kezelésre.

500-as lézeres kezelés: A 500-as lézer segít csökkenteni a bőrön megjelenő vörösséget, és elősegíti a bőrregenerációt. A kezeléshez használt krémünk és redness szérumunk hatékonyan enyhíti a rosacea tüneteit.

7 gyógyfüves pakolás: A gyógyfüves pakolásunk hatékonyan csökkenti az arcbőrön megjelenő pattanásokat, valamint javítja a bőr állapotát.

Redness pakolás: Ez a pakolás további segítséget nyújt a bőrön megjelenő vörösség csökkentésében.

Jojobaolajos zárás: A kezelést jojobaolajjal zárjuk, amely hidratálja és táplálja a bőröd.

Az eredmény egy egészséges, hidratált és ragyogó bőr, amelyet a bőrön megjelenő vörösség és pattanások csökkentése tesz teljessé. A 80 perces kezelés során gyógyuló, megújuló bőröd pedig extra élményt nyújt az énidődben. Ha szeretnéd eltüntetni a rosacea tüneteit és egészséges bőrt szeretnél, akkor a Gyógyító Rosacea Kezelésünk a tökéletes választás számodra.

Kinek ajánljuk a Gyógyító Rosacea kezelést?

A kezelésünk kifejezetten a középkorú (30 és 50 közötti) nők számára ajánlott, akik rosacea problémákkal küzdenek

 • A kezelés időtartama:

  80 perc

 • A kezelés ára

  1 alkalom: 19.900 Ft
  4 alkalmas bérlet 20% kedvezménnyel: 63.680 Ft
  7 alkalmas bérlet 30% kedvezménnyel: 97.510 Ft