DERMAPEN KEZELÉS

Bőrstruktúra javító eljárás bevezető áron

Ez a három lépésből álló kezeléssor úgy lett összeállítva, hogy a lehető leghatékonyabb módon fejtse ki jótékony hatását a bőrbe bevitt hatóanyag. A száraz, elvékonyodott bőrt nem csak feltölti, hanem stimulálja is azt. A finom vonalakat, ráncokat, pigment foltokat halványítja. Tág pórusokat összehúzza.

Időpontfoglalás

Kényelmesen, online kevesebb, mint 20 másodperc alatt

Hogyan segít a DERMAPEN kezelés?

 • A hámlasztás tisztítja a bőr felületét és átjárhatóvá teszi a hatóanyagok számára

 • Érzéstelenítés és fertőtlenítés

 • A DERMAPEN készülékkel az orvosi tisztaságú hatóanyag bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe

 • SAFE LASER kezelés hyaluron kezelőkrémmel a bőrréteg megnyugtatásáért és a további hidratálásért

 • A gyógyulási idő csökkentése gyulladásgátló krém felvitelével

 • +1 alkalom ingyenes SAFE LASER kezelés

A kezelés során egy enyhébb hámlasztással tisztítjuk meg a bőr felületét, illetve átjárhatóvá tesszük a hatóanyagok számára. Egyúttal eltávolítjuk az elszarusodott bőrrétegben megtelepedett kórokozókat, hogy a kezelés során azok ne kerülhessenek be a bőr mélyebb rétegeibe. Ez után érzéstelenítést és fertőtlenítést követően felvisszük az orvosi tisztaságú hatóanyagot szérum formájában a bőrre, amit a DERMAPEN készülék a mélyebb rétegekbe juttat a tűk segítségével. (A tű mérete, típusa a kezelést megelőző konzultáció során kerül megvitatásra.) Következő lépésben – a legjobb eredmény elérése érdekében – a bőr további feltöltéséről, valamint megnyugtatásáról a SAFE LASER gondoskodik, mely vizes alapú hyaluron tartalmú kezelőkrémmel visszahűti, tovább hidratálja a bőrt.

Ennek a speciálisan nálunk elérhető kezeléssornak kifejlesztésénél az volt a cél, hogy a nanotűkkel végzett beavatkozás minimális kellemetlenséggel járjon és a lehető leghatékonyabban állítsuk vissza a bőr hidratáltságát. Ennek érdekében a kezelést nyugtató, gyulladásgátló krém felvitelével zárjuk, melynek használatával a bőr gyógyulási idejét lecsökkentjük.

A kezelést követő napokban a tűk okozta mikrosérülések összehúzódnak. Ez a folyamat a bőr feszülését, felületi kiszáradását okozhatja. A megfelelő hidratáltság visszaállítására érdekében ajánlott a +1 alkalom ingyenes SAFE LASER-es feltöltést igénybe venni.

A kezelést követő 1-2 hét után a bőr textúrája megváltozik. Beindul a kollagén termelődés, így a bőr teltebb, rugalmasabb lesz.

Kinek ajánljuk a DERMAPEN kezelést?

A DERMAPEN kezeléssor ajánlott minden olyan személy számára, aki szeretné javítani az arcbőrének állapotát. Az elvékonyodott és száraz bőrt feltölti és stimulálja. A finom vonalakat, ráncokat és pigment foltokat halványítja a tág pórusok összehúzása mellett.

 • A kezelés időtartama:

  150 perc

 • A kezelés ára

  1 alkalom: 36.000 Ft
  Tartalmazza a hámlasztást, DERMAPEN kezelést, 1 alkalom SAFE LASER kezelést és további 1 alkalom SAFE LASER kezelést ajándékba

  3 alkalmas bérlet kedvezménnyel: 90.000 Ft
  Tartalmazza a teljes kezeléssort 3 alkalommal és a 3 utánkövető SAFE LASER kezelést ajándékba

Ez a bérletünk a vásárlástól számítva 180 napig érvényes.