Blog

Egészség, sport, szépség, alakformálás…

Vasárnapi Szépségmaraton az Élan Beauty Stúdióban!

Szeptemberi teltházunk után sokan jelezték, hogy lemaradtak: október 15-én újra megrendezzük a népszerű szépségmaratont az Élan Beauty Stúdióban!

Szombati Szépségmaraton az Élan Beauty Stúdióban!

Gyere el szombaton az Élan Beauty Stúdióban egy különleges szépségmaratonra! Foglalj és élvezd az ajándék lézeres arcfiatalító kezelést

Izgalmas bejelentéssel készültünk!

2023.04.11-től új szépségápolási szolgáltatásokkal bővítjük a stúdiónkat! Ha szereted a kényeztetést és a legújabb szépségtrendeket, akkor ne hagyd ki ezeket a fantasztikus kezeléseket!

Meglephetünk egy igazi csajos programmal?

Ha november 5-re foglalsz időpontot hozzánk tekerni, ajándék lézeres arcfiatalító vagy Access Bars kezelést kapsz a helyszínen!

SZÉP kártya elfogadóhely lett az Élan Beauty Stúdió

Örömmel értesítünk, hogy már nálunk is tudsz SZÉP kártyával (OTP, MKB) fizetni!

Táplálkozás és sport

Az egészség és fittség témaköre egy kifogyhatatlan tárháza a különböző szakértői véleményeknek, saját tapasztalatoknak és az összehasonlításoknak, illetve arányoknak. Főleg ez utóbbiról szeretnénk egy kicsit írni, hiszen itt merőben eltérő véleményekkel lehet találkozni.

Melyik a leghatékonyabb mozgásforma?

Mit sportoljak, ha nagyon kevés a szabadidőm és fontos, hogy szuper hatékony edzésformát válasszak? Itt a megoldás cikkünkben 9 mozgásformát hasonlítunk össze.

Az InfraSlim X rendszer működése, előnye

Bizonyára motoszkál benned is a kérdés, vagy a kétely, hogy mitől ennyire működőképes az InfraSlimX fekvőbicikli, és hogyan lehetséges az, hogy viszonylag rövid idő alatt irgalmatlan mennyiségű kalóriát el lehet égetni a segítségével.