fbpx

Lézeres arcfiatalítás

Biztonságos, hatékony és fájdalommentes megoldás az arcfiatalításra

Arcfiatalító kezelésünk egy biztonságos és hatékony módszer az arc bőrének fiatalítására és javítására. Az eljárás során a lézerfény stimulálja a kollagén és elasztin termelést, amelyek fontosak az arc bőrének rugalmasságához és feszességéhez. A kezelés nem invazív, így nem jár fájdalommal vagy hosszabb lábadozással. Az eredmények azonnal láthatók, és tartósan javítják az arc textúráját és megjelenését. A kezelés segíthet csökkenteni a finom vonalakat, ráncokat és a pigmentfoltokat, valamint fokozza a bőr hidratáltságát és ragyogását.

Időpontfoglalás

Kényelmesen, online kevesebb, mint 20 másodperc alatt

Hogyan segít a lézeres arcfiatalító kezelés?

 • intenzíven hidratál a hialuronsav segítségével

 • Csökkennek a ráncaid

 • Összehúzódnak a tág pórusok

 • Halványulnak a hegek

 • Feszesedik a kötőszövet

Ha szeretnéd visszaadni arcbőröd fiatalos, feszes és ragyogó megjelenését, akkor a lézeres arcfiatalítás egy hatékony megoldás lehet számodra. A kezelés során speciális lézerfényt alkalmazunk az arcodon, amely serkenti a kollagén és elasztin termelést, amelyek felelősek az arc rugalmasságáért és feszességéért.

A kezelés nem invazív, így semmiféle fájdalommal vagy hosszú lábadozással nem jár. Az eredmények azonnal láthatók, és hosszú távon javítják az arc textúráját és megjelenését. A kezelés segít csökkenteni a finom vonalakat, ráncokat és pigmentfoltokat, valamint fokozza a bőr hidratáltságát és ragyogását.

Az orvosi soft-lézer két fontos tulajdonságát is felhasználjuk a kezelés során. Az első tulajdonsága az, hogy a 660 nanométer fényhosszúságú lágy lézer fénye önmagában is regeneráló és fiatalító hatású. A második tulajdonsága pedig az, hogy megnyitja a sejtfalakat, így a bőr mélyebb rétegeibe tudunk hatóanyagokat juttatni.

A kezelés előtt egy alapos letisztítást, tonizálást és peelinget végzünk, majd egy lágy lézer segítségével hyaluronsavat juttatunk a kötőszövetbe, amely felelős a bőr vízháztartásáért és hidratáltságáért. Ezután következik a lézeres kezelés, amely során a bőrödbe hatoló lézerfény serkenti a kollagén- és elasztintermelést.

A kezelés után argán- vagy ligetszépe olajat masszírozunk az arcodba, hogy tovább javítsuk a bőr hidratáltságát és rugalmasságát. A teljes kezelési idő 30 perc, amely során az arcod visszanyeri fiatalos, ragyogó megjelenését, és az eredmények hosszú távon is észrevehetőek lesznek. Ha szeretnéd kipróbálni ezt a hatékony kezelést, jelentkezz hozzánk még ma!

Kinek ajánljuk a Lézeres arcfiatalítást?

A lézeres arcfiatalítás kezelését azoknak ajánljuk, akik szeretnének javítani az arcuk bőrének állapotán és megjelenésén, és kisebb-nagyobb bőrhibákkal küzdenek, mint például finom vonalak, ráncok, pigmentfoltok vagy tág pórusok.

 • A kezelés időtartama:

  30 perc

 • A kezelés ára

  1 alkalom: 7.490 Ft
  4 alkalmas bérlet 20% kedvezménnyel: 23.968 Ft
  7 alkalmas bérlet 30% kedvezménnyel: 36.701 Ft