Kényeztető Kezelés

Pihentető feltöltődés

Ezt a kezeléssort azoknak állítottuk össze, akik kikapcsolódásra, pihenésre vágynak. Igazi feltöltődést nyújt, az illóolajos kezelés, melyet a dekoltázs területére is kiterjesztettünk, hogy a bőrt minél nagyobb felületen tudjuk feltölteni, hidratálni, illetve minél nagyobb élményt nyújtson a kezelés.

Időpontfoglalás

Kényelmesen, online kevesebb, mint 20 másodperc alatt

Igazi kényeztető kezeléssor:

 • Gyümölcssavas tisztítás

 • Illóolajos borogatás

 • Masszírozás szérum és vizes alapú kezelőkrémmel + SAFE laser

 • Tápláló olajos masszírozás az arcon és a dekoltázson

 • A végeredmény: ellazult, relaxált, pihentető állapot

Első lépésben megtisztítjuk a bőrt az elhalt hámsejtektől, melyek megakadályozzák a hatóanyagok felszívódását. Erre egy gyümölcssavas készítményt alkalmazunk az arc területén, melynek megtisztítása után egy illóolajos meleg vizes borogatással felpuhítjuk a bőrt és megnyitjuk a pórusokat. Amíg pihen az arcbőr, addig a dekoltázs tisztításával, masszírozásával segítjük az ellazulást. Az illóolajos borogatást követően a hatóanyagokat szérum és vizes alapú kezelőkrém formájában, legyezőecsetes technikával visszük fel a bőre, mely külön élményt nyújt. SAFE laser segítségével, majd kézi masszázstechnikával juttatunk be az arc és dekoltázs bőrének mélyebb rétegeibe a tápláló, regeneráló hatóanyagos keveréket.

A kezelés végén langyos tápláló olajat masszírozzunk az arc és dekoltázs bőrfelületébe, mely egészséges, friss, telt bőrképet eredményez. A kezelés során a hatóanyag bevitelén kívül az arcizmok ellazulása, illetve egy relaxációs, pihentető állapot elérése a cél.

Kinek ajánljuk a Kényeztető kezelést?

A Kényeztető Kezelés ajánlott minden olyan személy számára, aki szeretne másfél órára kiszakadni a mindennapok őrületéből és igazi énidőre vágyik. A kezelés mellékhatása egészséges, friss és telt arcbőr.

 • A kezelés időtartama:

  90 perc

 • A kezelés ára

  1 alkalom: 24.000 Ft