fbpx

C-Vitaminos Szérumterápia

Természetes bőrápolás és regeneráció a C-Vitaminos Szérumterápiával! Ez az új kozmetikai eljárás hatékonyan gátolja a bőr öregedési folyamatait. Az arckezelés során orvosi tisztaságú hyaluronsavat és aszkorbinsavat (C-vitamin hatóanyaga) kombinálunk, mely eredménye az egészséges bőr működésének helyreállítása, sérüléseinek javítása, az érfalak rugalmasságának fokozása és a bőr védekezőképességének erősítése. Az kezelés után bőröd sima és ragyogó lesz, a pórusok átmérője csökken, a heges bőrfelület szebbé válik, ráncok és májfoltok halványulnak.

Időpontfoglalás

Kényelmesen, online kevesebb, mint 20 másodperc alatt

Hogyan segít a C-Vitaminos Szérumterápia?

 • Bőröd ragyogóbb és simább lesz

 • A pórusok átmérője csökken

 • Heges bőrfelület szebbé válik

 • Ráncok és májfoltok halványulnak

Ismerkedj meg a C-Vitaminos Szérumterápiával, amely segítségével hatékonyan gátolhatod a bőr öregedési folyamatait! Ez a természetes bőrápolási eljárás orvosi tisztaságú hyaluronsavat és aszkorbinsavat (C-vitamin hatóanyaga) kombinál a bőr egészséges működésének helyreállítása, sérüléseinek javítása, az érfalak rugalmasságának fokozása és a bőr védekezőképességének erősítése érdekében.

A kezelés során csipkebogyós tonikkal tisztítjuk meg bőrödet, majd C-vitaminos peeling következik, amely eltávolítja az elhalt bőrsejteket és segít a hatóanyagok hatékonyabb felszívódásában. A következő lépés a C-vitamin szérum és hyaluron kombinációja, amelyet lágy lézerrel viszünk fel az arcodra, hogy még mélyebbre juttassuk a hatóanyagokat. Ezután egy sütőtökös vagy narancsos pakolás következik, amely még tovább táplálja és hidratálja a bőrödet.

Végül az arc, nyak és dekoltázs masszírozása következik argán vagy ligetszépe olajjal, amely segít ellazítani az izmokat és javítja a bőr textúráját. A kezelés után bőröd ragyogóbb és simább lesz, a pórusok átmérője csökken, a heges bőrfelület szebbé válik, ráncok és májfoltok halványulnak.

Tedd meg az első lépést a természetes bőrápolás felé a C-Vitaminos Szérumterápiával, és élvezd a regenerált és felfrissült bőr érzését! A kezelés ideje 60 perc, és garantáltan élménnyel gazdagítja majd a bőrápolási rutinodat!

Kinek ajánljuk a C-Vitaminos Szérumterápiát?

Különösen ajánlott azoknak, akiknek problémás a bőre, például vízhiányos, korpás, vagy sérült. A kezelés hatékonyan gátolja a bőr öregedési folyamatait, ezért ajánlott azoknak is, akik szeretnék megelőzni a bőröregedés jeleit. A C-vitaminos kezelés alkalmas minden bőrtípusra, de különösen ajánlott az érett, száraz és érzékeny bőrre

 • A kezelés időtartama:

  60 perc

 • A kezelés ára

  1 alkalom: 8.900 Ft
  4 alkalmas bérlet 20% kedvezménnyel: 28.480 Ft
  7 alkalmas bérlet 30% kedvezménnyel: 43.610 Ft