AHA Gyümölcssavas biológiai hámlasztás

Az „AHA Gyümölcssavas biológiai hámlasztás” egy prémium bőrápolási kezelés, mely kíméletes, mégis nagyon hatékony módon eltávolítja az elhalt bőrsejteket és tisztítja a pórusokat. Az AHA gyümölcssavaknak köszönhetően nem csak megújul a bőr, hanem javul a textúrája és feszessége is, gyulladáscsökkentő, valamint segíti a pattanások és mitesszerek eltávolítását. Ezt a prémium kezelést kúraszerűen alkalmazva bőröd ragyogóan fiatalos és egészséges lesz.

Időpontfoglalás

Kényelmesen, online kevesebb, mint 20 másodperc alatt

Hogyan segít az AHA Gyümölcssavas biológiai hámlasztás?

 • Megfiatalodik és kitisztul a bőröd

 • Regenerálja a gyulladt, pattanásos bőrt

 • A felszíni mitesszereket is eltünteti.

 • Lebontja a felszíni elhalt szaruréteget

Az AHA Gyümölcssavas biológiai hámlasztás egy prémium bőrápolási kezelés, melynek hatóanyagai hatékonyan eltávolítják az elhalt bőrsejteket és tisztítják a pórusokat. Az AHA gyümölcssavaknak köszönhetően a bőr megújul, javul a textúrája és feszessége, valamint segít a pattanások és mitesszerek eltávolításában.

Az AHA-gyümölcssavas hámlasztás eljárása egy olyan hatékony bőrápolási megoldás, amely minden bőrtípus esetében alkalmazható, és azonnali eredményt nyújt. Az AHA-gyümölcssavak bőrtömörítő tulajdonsága elősegíti a bőr hidratáltságának növelését és az élettel teli megjelenést, míg a gyulladáscsökkentő tulajdonságok elősegítik a pattanások és a mitesszerek gyógyulását. A bőr sima és egyenletes lesz, miközben ragyogóvá válik.

Az AHA-gyümölcssavas hámlasztás egy nagyon hatékony kezelés a bőrproblémák enyhítésére és megelőzésére. A hatóanyagok mélyen behatolnak a bőrbe, eltávolítva a bőr felszínén lévő elhalt sejteket, melyek bársonyos, sima és hidratált bőrt eredményeznek. Az AHA-gyümölcssavak elősegítik a bőr megújulását, így fiatalabb és egészségesebb megjelenést kölcsönözve a bőrnek. Az AHA-gyümölcssavas hámlasztás egy kényelmes és egyszerű bőrápolási megoldás, amely azonnali hatást gyakorol, hogy azonnal megszabaduljunk a bőrhibáktól.

Az AHA-gyümölcssavas hámlasztás prémium minőségű és hatékony megoldás a bőrproblémák kezelésére. A kezelés időtartama körülbelül 60 perc, és az eljárás kényelmes és fájdalommentes. Ha rendszeresen alkalmazzuk ezt a prémium bőrápolási kezelést, bőrünk egészségesebbé, fiatalosabbá és ragyogóbbá válik. Ha szeretnél tisztább, simább és fiatalosabb megjelenést elérni a bőröd számára, az AHA Gyümölcssavas biológiai csodahámlasztás a tökéletes választás.

Egy jó minőségű AHA-gyümölcssavas hámlasztás tehát nem csak a bőr tisztítására és az elhalt bőrsejtek eltávolítására alkalmas, hanem hozzájárul a bőr fiatalosabb, ragyogóbb és egészségesebb megjelenéséhez is. Ha rendszeresen alkalmazzuk, akkor a bőr textúrája és feszessége is javul, a gyulladások és a pattanások csökkennek, a mitesszerek eltűnnek, és a bőr egységesebb, frissebb megjelenést kölcsönöz.

Kinek ajánljuk az AHA Gyümölcssavas biológiai hámlasztást?

A kezelést azoknak ajánljuk, akik szeretnék eltávolítani az elhalt bőrsejteket, tisztítani a pórusokat, és javítani a bőr textúráját és feszességét. A hámlasztás nagyon hatékony a pattanások és mitesszerek eltávolításában, és segíthet regenerálni a gyulladt, problémás bőrt. Az eljárás kíméletes, mégis hatékony, ezért általában minden bőrtípus esetében lehet alkalmazni.

 • A kezelés időtartama:

  60 perc

 • A kezelés ára

  1 alkalom: 14.000 Ft
  4 alkalmas bérlet 20% kedvezménnyel: 44.800 Ft