fbpx

Edzés, Fogyás, Alakformálás, Barnulás

Fekvőbiciklink használata hozzájárul a gyors testsúlycsökkenéshez, segít elérni a megfelelő testsúlyt és kondíciót, támogatja a szervezet méregtelenítő folyamatait

Gépeink

2 db infrás infraSLIM X fekvőbicikli
1 db álló szolárium új kollagén csövekkel

Hogyan hat?

5 technológia együttes erejével érjük el a maximális méregtelenítést és fogyást:

ÓZONTERÁPIA, AROMATERÁPIA, KOLLAGÉN-FÉNYTERÁPIA, OXIGÉNTERÁPIA, INFRAVÖRÖS FÉNY

Az ÓZONTERÁPIA elsősorban immunerősítő, fertőtlenítő, valamint bőrszépítő hatással bír.

Az InfraSLIM X által alkalmazott technológiához az ózon-sátor áll legközelebb, melyben a kezelt személy nyaktól lefelé, bőrlégzés útján élvezheti az ózonterápia előnyeit. Az ózonterápia feszesíti és tisztítja a bőrt, és jótékonyan hat a sejtanyagcsere-folyamatokra.
Az ózonterápia hozzájárul a fogyást, méregtelenítést és regenerálódást biztosító élettani folyamatok lejátszódásához.

Az AROMATERÁPIA alapja az illóolajok fájdalomcsillapító, stresszoldó, valamint érzelmekre és hangulatra való pozitív hatása. Az illóolajok nem csak csökkentik a stresszt, de fokozzák a keringést és a méreganyagok kiválasztását, valamint csillapíthatják a gyulladást.

Az InfraSLIM X készülékben az öt egymást kiegészítő technológia egyike a KOLLAGÉN-FÉNYTERÁPIA, egy fotobiostimulációs eljárás a szervezet kollagén és elasztin rostok termelésének serkentésére, melyet a speciális 630 nm-es hullámhossz-tartományban vörös fényt sugárzó LED-ek biztosítanak.

A kollagén-fényterápiás kezelés hatására a kollagén rostok visszaépülnek, feszesedik a bőr- és a kötőszövet, csökkennek a gyulladások, valamint javul a víz- és az oxigénfelvétel. A bőr visszanyeri rugalmasságát és vízmegkötő képességét.

Az InfraSLIM X készülékbe épített OXIGÉNTERÁPIÁS funkció alapját az a számos tanulmány képezte, melyek kimutatták, hogy a kiegészítő oxigén bevitele lehetővé teszi, hogy az ember fokozott fizikai igénybevétel esetén jobb teljesítményre legyen képes. Az extra oxigén az összes létfontosságú szerv egészségére hat, javítja a kondíciót, hangulatot, állóképességet és fokozza a mentális teljesítményt is.

Az INFRAVÖRÖS FÉNY a nap láthatatlan sugárspektrumának része, melynek egyik legfontosabb emberi szervezetre gyakorolt hatása, hogy könnyedén és mélyre hatol a szövetekbe. Oka, hogy az infravörös fény az ernyőn áthatolva is bejut bőrünk mélyére, ahol egy finom rezgést hoz létre, amitől az izmok ellazulnak és felgyorsul a vérkeringés.
Az emberi test 70%-a, vérünk 80%-a víz, ami az infrahővel való kezelés szempontjából azért rendkívül fontos, mert a infravörös fény keltette rezgésre a vízmolekulák rezonálnak és aktívvá válnak a szövetekben magasabb energiaszint alakul ki.

Ezenkívül a finom rezonancia és a keletkező hőhatás következtében tágulnak a hajszálerek, gyorsul a vér- és nyirokkeringés és beindul a zsír lebontása. A szervezet megszabadul a felesleges méreganyagoktól és gyors tápanyag utánpótláshoz jut, ami a máj és a vesék tehermentesítését segíti, így azonnal javulhat a közérzet

Kollagéncsöves szolárium

Kollagéncsöves szoláriumban egyenletesen barnulhatsz és a bőröd is feszesedik!
A szolárium kímélőbb hatással van a bőrre, mint a természetes napfény, mivel az ultraibolya B sugarak arra a szintre vannak csökkentve, amely minimálisan szükséges a biológiai hatások elérésére, az ultraibolya A sugarak pedig arra a szintre, amely minimálisan szükséges a napbarnított szín eléréséhez.
A szolárium a természetes napfényhez hasonló jól kiegyensúlyozott spektrummal rendelkezik és ezért biztosítja a napsugárzás minden lehetséges kedvező hatását az emberi test számára.